mandag 10. mars 2014

Dokumentar

Jeg har valgt å løre oppgaven idividuelt, med litt hjelp av en venninne. Eilin har sakt ja til å være med å bære kamera og div. utstyr, men jeg skal gjøre alt det tekniske.

Planen min er å lage en dokumentarfilm innen musikkindustrien. Siden jeg selv spiller bass, og tar band- og basskurs tenkte jeg at jeg kunne intervjue et lokalt jenteband. De første jeg kom på var Frk.Fryd. Frk.Fryd er et kjent jenterockeband fra Stavanger.



Jeg tar inspirasjon fra denne dokumentaren:




Jeg har sendt mail til dem og rekner med å få svar innen imorgen. Hvis de da sier ja avtaler vi hvor og når.




Observasjonsoppgave
Mat til måkene
 Solå skine i de rolige bølgene.De blir reflektert i båtene.Solå skine varme i ryggen på de som står å kaster brødbiter i havet.Sikkert 100 måker svever rundt og håper på en smule.De skriker de typiske sulten-måke-skrikene.
 En svart og hvit hund kommer løpende.Han såg superivrig og glad utKanskje fordi han følte seg tøff når han bjeffet ut et stort og maskulit bjeff mot måkene.Etterpå sprang han bort til eigeren sin igjen.Eigeren satt å røyket Malboro sammen med en dame. Sikkert kona. Jeg forstår ikke hvorfor ingen er redde for at en måke skal sjite dem i nakken.De tror sikkert at alt er så godt på en slik solskinnsrik dag, at ingenting negativt kan skje.Men det betyr jo ikke at måkene ikke skal være seg selv. Vinden blåser, og måkene stikker når det ikke er mer brød igjen.