fredag 19. oktober 2012

Resultatet av fotomontasjen!

Planen gikk ikke helt i boks.. Da jeg skulle ut i skogen for å ta bildene, begynte det å pøsregne totalt! Så da tenkte jeg at jeg kunne ta bilder på kjøkkenet av ide1, men pga dårligt lys og liten plass på kjøkkenet ble plutselig den ukjente ide3 fram!


En familie som sitter inne i stua en lørdagskveld. De ser på frustrerte fruer sammen (Som du kan se ligger på bordet) Det spiser snob/kjeks/chips og drikker brus.
Mor sitter i armkroken til far. Ved siden av mor sitter han eldste broren, han har mistebror på fanget. Minstebror koser seg i dyna med tytteflaksen sin. I stolen sitter han mellomste broren, han elsker fotball. går med fotballklær og har med seg fotballen i hendene. Helt til høyre sitter den eneste jenta i søskenflokken. Hun er i 16årsalderen. Mye sminke. Brunkrem og kløft.


Jeg syns bilde ble bra, og det var kjekt å jobbe med oppgaven. 
Hodene til eldstebror, mor og far ble jeg veldig fornøyd med. Kostymene ble også veldig varierte, og det er bra. Det eneste var at genseren til mor fikk samme farge som genseren til søsteren, så jeg redigerte den rød.


Han fotballgutten ble litt uklar iforhold til de andre, så det bilde kunne jeg godt tatt på nytt. Han var også veldig dårlig klippet. Babygutten kunne også vert klippet bedre. Håret jeg satte på sminkejenta såg veldig fake ut, og så ble det noe bøgg med gardinene og hånden til ''pappa'' Det skjedde også noe rart med det venste hjørnet av bordet. Skyggene på bilde syns jeg at jeg fikk ganske bra til, eneste minuset er at skyggen til søsteren ikke passer helt. Fordi jeg fikk ikke til å lage skyggen til ''parykken'' jeg redigerte på, så det er kun skygge av hode til modellen.



En stor takk til Henrik Jensen som overlevde all stressingen min!


onsdag 17. oktober 2012

Arbeidsplan for Fotomontasje-uka


Fotomontajse skisser

Jeg skal montere et bilde i photoshop av et motiv med mange forskjellige karakterer.
MEN alle di karakterene skal være en og samme person. Henrik Jensen skal være den heldige modellen min, og dramatisere alt jeg sier.

Til nå har jeg kommet opp med to ideer. Selv likte jeg ide2 best, men her kommer de;



IDE 1
Ide 1 er en situasjon rundt middagsbordet. Lillebror til bimbojenta og emoen spiller fotball på kjøkkenet. Han header ballen tvers gjennom rommet. Det liker ikke pappa, så han reiser fingen opp og ber han slutte. Mor serverer mat i en gryte. Bimbojenta har ikke tallerk pga hun synest hun er feit og prøver å slanke seg. Mens emoen driter i det og spiser imens hun tenker på hvor mye hun hater livet sitt.
IDE 2
   

Ide 2 er i en skog. Noen ungdommer er ute på teltur sammen for å kose seg, men så kommer det en slem morder å ødelegger turen for dem (Henrik ønsket å kalle morderen for ''LumberJack'', så da gjør vi det) LumberJack kommer bakfra med øks. Ett kjærestepar ligger på bakken i hver sin sovepose og titter på sjernehimmelen. En annen gutt står bak i en busk og tisser, mens han ikke følger med på at LumberJack kommer. En annen ligger og slapper av og snakker med han siste som sitter å spiser mat.





Resultatene av de ferdigmonterte bildene kommer på fredag!

fredag 5. oktober 2012

Piktogram

Piktogram er et forenkla bilde som skal symbolisere et ord, en
gjenstand eller et begrep.

Piktogrammer brukes blant annet på skilt, i bruksanvisninger og dataprogrammer for å forenkle kommunikasjonen på tvers av ulike språk.

Piktogrammer er universelle 




Her er noen piktogrammer laget av meg. 
Tema: CruiseSkip
Stil: Organisk

                             Sjømat.                                                         Cocktailbar                                        Forbudt å hoppe i havet